adidas Originals

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod adidas hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Altijd 30 dagen bedenktijd ✔ Snel geleverd ✔ Webshop keurmerk.

 

Een adidas hoesje voor uw smartphone

Het merklogo met de drie schuine, sportieve strepen wordt wereldwijd vrijwel direct geassocieerd met het bekende sportmerk adidas. Het Duitse bedrijf staat voor kwaliteit en bevordert de sportprestaties van iedere sportieveling. Ook uw smartphone profiteert nu van de kwaliteit waar adidas naar streeft, het sportieve design en de prestigieuze status die ze in de loop der tijd hebben opgebouwd. Laat uw smartphone beschermen door een fijn adidas hoesje en houd uw toestel aanzienlijk langer mooi.

 

Waarom een adidas hoesje?

De motivatie achter de aanschaf van een adidas hoesje is eindeloos. De hoesjes bieden een sportieve toevoeging aan uw smartphone, dienen als geweldige accessoire voor elke adidas liefhebber en zijn daarnaast ontworpen om rondom de beste bescherming aan uw toestel te bieden. Tijdens het dagelijks gebruik loopt uw smartphone gevaar om te vallen of in aanraking te komen met een scherp voorwerp en daarbij onomkeerbare schade op te lopen. Erg vervelend als u de smartphone pas net in uw bezit heeft en nog lang aan de gadget verbonden bent. Het adidas hoesje beschermt uw toestel tegen deze gevaren en staat u dag en nacht bij.

 

Zowel tablet als smartphone

Zowel uw tablet als uw smartphone heeft baat bij een exemplaar uit de collectie van adidas. Beide gadgets zijn ontzettend kwetsbaar en kunnen de bescherming van een adidas hoesje goed gebruiken. Daarnaast komen de tablethoezen met een praktische standaard om de gadget in een rechtopstaande positie neer te zetten. Kortom, voor bescherming en functionaliteit bent u bij het adidas hoesje aan het juiste adres. Maar dat is nog niet alles, want het oog wil natuurlijk ook wat. Met een adidas hoesje om uw gadget kiest u voor een sportief en opvallend design en combineert u uw favoriete merk met een oogverblindende smartphone.

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw adidas hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een adidas hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere merken.

Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.

 

Bekijk de Accezz hoesjes

Bekijk de Spigen hoesjes

Bekijk de Selencia hoesjes