Ugreen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Ugreen accessoires ✔ Altijd gratis verzending ✔ Zeer snel geleverd ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Keurmerk.

 

Een Ugreen hoesje voor uw smartphone

Ugreen is een Chinees bedrijf dat de afgelopen jaren naam heeft gemaakt met hoogwaardige smartphone-accessoires. De kwaliteit van de producten gaat hand in hand met moderne designs en innovatieve vernuftigheden. Met Ugreen accessoires bent u gegarandeerd van een comfortabel smartphonegebruik.

 

Opladen

Als het op opladen aankomt, zijn de accessoires van Ugreen absolute must haves. Zo bestaan er niet alleen stijlvolle kabels die uw smartphone of tablet in no time van een volle batterij voorzien, maar ook tal van andere gadgets die het laden net een beetje gemakkelijker maken. Denk daarbij aan opladers voor in het stopcontact of in de auto met meerdere poorten. Onmisbaar want zo hoeft u thuis nooit meer te vechten voor een plekje om uw lege device op te laden. Ook wie draadloos wil opladen, wordt met Ugreen accessoires uit de brand geholpen. Dankzij chique Qi-laders bent u compleet onafhankelijk van kabels.

 

Standaarden zonder standaard design

Laten we er geen doekjes om winden. Een groot deel van de dag bevinden onze smartphones en tablets zich in onze handen. Voor alle andere momenten heeft Ugreen ideale accessoires ontworpen. Tijdens het autorijden zijn er speciale autohouders beschikbaar. Zo blijft uw scherm wel zichtbaar als dat nodig is, maar kunt u uw handen veilig aan het stuur houden. Ook voor op uw bureau biedt Ugreen accessoires die uw smartphone of tablet stevig neerzetten in de optimale positie. Een mooie extra van al deze houders en standaarden is hun ontwerp. Net als de andere accessoires van Ugreen, beschikken ze over een hoogwaardige vormgeving die aansluit bij de looks van uw device.

 

Alles aangesloten

Uw smartphone of andere gadget aansluiten op uw gloednieuwe laptop of MacBook? Zonder de juiste Ugreen accessoires zou dat zomaar eens problemen kunnen opleveren. Handige adapters zorgen ervoor dat u uw oude kabels kunt aansluiten op de nieuwste usb-c-poorten. Ook voor het aansluiten van andere randapparatuur, zoals beeldschermen of projectors biedt Ugreen de accessoires die u nodig heeft. Altijd handig om in huis te hebben!

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Ugreen accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve Ugreen accessoires ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere merken.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Proda accessoires
Bekijk de iMoshion accessoires
Bekijk de Belkin accessoires