Winkelwagen

HTC

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod HTC telefoonhoesjes en accessoires ✔ Gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ Keurmerk ✔ Veilig betalen


Een hoesje voor uw HTC

HTC doet geregeld de wereld versteld staan van hun innovatieve en bovendien vaak scherp geprijsde smartphones. Naast de zeer populaire Desire serie biedt HTC ook nog vele andere modellen waarvan sommigen, zoals de Wildfire en de Sensation, echte 'allround' smartphones zijn en anderen een specifieke behoefte vervullen. Zo heeft de HTC Chacha een QWERTY-toetsenbord en kan de HTC Evo 3D filmpjes afspelen én opnemen in 3D.

Als u in het bezit bent van een fantastische HTC telefoon, bescherm deze dan optimaal met één van onze HTC hoesjes. Vind bijvoorbeeld direct uw HTC 10 hoesje, HTC One A9s hoesje of HTC Desire 650 hoesje.


De best mogelijke bescherming

U wilt geen telefoon vol krassen en barsten. Toch komt het maar al te vaak voor dat mensen met een fors beschadigde telefoon rondlopen. HTC hoesjes helpen u voorkomen dat uw kostbare telefoon beschadigd raakt. Het hoesje beschermt het toestel tegen:

  • Krassen op de behuizing
  • Barsten en krassen in het scherm
  • Schade aan de camera
  • Schade door weersinvloeden zoals zon en regen
  • Stof en vuil onder het scherm

HTC hoesjes doen uw toestel er langer als nieuw uitzien.


Uw telefoon gaat langer mee met een HTC hoesje

De keerzijde van de almaar snellere processoren, betere schermen en scherpe camera's is dat smartphones vrij kwetsbaar zijn. Soms kan het systeem al na één klap beginnen te haperen. Voorkom dit met één van de vele HTC hoesjes. Deze zit strak om het toestel en vangt hierdoor de klappen op die het toestel te verduren krijgt als u de telefoon per ongeluk ergens tegenaan stoot of laat vallen. Gebruikers van HTC hoesjes genieten langer van al het moois dat HTC te bieden heeft.


Een groot aanbod HTC hoesjes

Een hoesje moet de telefoon niet alleen beschermen, het dient ook ter verfraaiing. Het is daarom logisch dat u geen genoegen neemt met zomaar een hoesje. Een hoesje moet optimaal aan uw wensen voldoen. Smartphonehoesjes.nl biedt voor alle modellen een uitgebreid aanbod aan telefoonhoesjes. Hierdoor vindt u altijd uw ideale hoesje.


Kwaliteit en service

U hebt natuurlijk geen zin om weken op dat bestelde HTC hoesje te wachten. Tegen de tijd dat deze binnen is, is het wellicht al te laat. Daarom biedt Smartphonehoesjes.nl een supersnelle levering. Als u vandaag vóór 21:00 uur bestelt en betaalt, hebt u het hoesje morgen al in huis. Daarbij worden er geen verzendkosten gerekend. Kijk daarom snel bij het ruime aanbod en bestel vandaag nog één van onze HTC hoesjes.