Winkelwagen

Huawei Mate 10

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Huawei Mate 10 hoesjes ✔ Altijd gratis verzonden ✔ Veilig en snel online betalen ✔ Webshop Keurmerk.


Een hoesje voor uw Huawei Mate 10

De Huawei Mate 10 is een fraaie smartphone die is uitgerust met een snelle 2,4 GHz octa-core processor en een 5,9 inch touchscreen. Aan de achterkant prijkt een camera die haarscherpe foto’s van maar liefst 20 megapixels weet te schieten. Zorg ervoor dat u er lang van blijft genieten en schaf een Huawei Mate 10 hoesje aan.


Optimale bescherming

Met een Huawei Mate 10 hoesje zorgt u voor optimale bescherming van uw kostbare smartphone. U wilt toch voorkomen dat het toestel binnen de kortste keren onder de ontsierende gebruikssporen zit? Met een hoes om uw Huawei Mate 10 zullen de randjes niet afkalven en blijft het scherm gevrijwaard van krassen en barsten. Zo geniet u dus veel langer van uw smartphone.


Ook beschermd aan de binnenzijde

Een Huawei Mate 10 hoesje beschermt uw telefoon ook tegen schade aan de binnenkant van het toestel. Zonder hoesje kan één val al fataal zijn. Uw toestel begint te haperen of kan zelfs total-loss raken. Een Huawei Mate 10 cover vangt bij een onfortuinlijke val de harde klap op, zodat u gewoon weer door kunt gaan met waar u mee bezig was.


Voorkom schade door zon en regen

U heeft uw smartphone altijd op zak, dus ook als u naar buiten gaat. Bij gebruik in de open lucht liggen echter speciale gevaren op de loer. Huawei Mate 10 hoesjes beschermen uw toestel tegen oververhitting als u hem te lang in de zon laat liggen. Bovendien zorgt u er met een hoesje voor dat er veel minder snel vocht in het kwetsbare systeem terechtkomt, zodat een belletje in de regen niet snel fataal zal zijn voor uw telefoon. De prijs van een hoesje staat in geen verhouding tot de schade die u hiermee voorkomt. Aarzel dus niet en kies vandaag nog voor een beschermend hoesje voor uw Huawei Mate 10.


Veel verschillende hoesjes

Een smartphone is een persoonlijk accessoire dat u overal mee naartoe neemt en de hele dag door gebruikt. Dan is het leuk als u deze met een Huawei Mate 10 hoesje een geheel eigen uiterlijk kunt geven. Smartphonehoesjes.nl biedt een groot aanbod aan hoesjes in verschillende kleuren en designs en van verschillende materialen. Hierdoor vindt u altijd het Huawei Mate 10 hoesje dat precies bij u past.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Huawei Mate 10 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21.00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Huawei Mate 10 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Huawei Mate 10 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Huawei Mate 10 Pro hoesjes
Bekijk de Huawei Mate 10 Lite hoesjes
Bekijk de Huawei Mate 9 hoesjes