Oppo A18 Hoesjes

85 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Geselecteerde filters
  1. Type microfoon In schelp Verwijder dit artikel
    • Alles voor jouw telefoon, tablet, smartwatch of laptop
    • Dezelfde dag verzonden *
    • Keuze uit ruim 20.000 producten
    • We've got you covered!
    • 9.3 van 118.095 klanten
Pagina 4 van 4

85 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Alle hoesjes

Alle hoesjes Bekijk

Screenprotectors

Screenprotectors Bekijk

Kies een categorie

Hoesjes met koord

Hoesjes met koord Bekijk

Backcovers

Backcovers Bekijk

Bookcases & flipcases

Bookcases & flipcases Bekijk

TPU & Siliconen hoesjes

TPU & Siliconen hoesjes Bekijk

Oppo A18

De Oppo A18 is een stijlvolle telefoon en heeft een prachtig Glow-design. Daarnaast beschikt de Oppo A18 over een 6.56 inch scherm dat beschikt over een zonlichtdisplay, hierdoor blijft het scherm zelfs in zonlicht goed zichtbaar. Dankzij de sterke 5.000 mAh accu geniet je urenlang van je telefoon. De Ultra Volume-modus zorgt voor een uitzonderlijke geluids helderheid en kan het volume tot wel 300% verhogen. Bovendien is de Oppo A18 uitgerust met een vingerafdruksensor, waardoor alleen jij toegang hebt tot je toestel.

De voordelen van een Oppo A18 hoesje

Gebruik maken van een hoesje voor je smartphone biedt een aantal voordelen. Een hoesje beschermt je Oppo A18 bijvoorbeeld tegen schade zoals vallen, krassen of stoten. Hierdoor blijft je toestel er langer als nieuw uitzien en voorkom je hoge reparatiekosten of zelfs het aanschaffen van een nieuwe telefoon. Bovendien geef je met een hoesje jouw Oppo A18 een persoonlijk tintje. Dankzij de verschillende kleuren, materialen en printjes kun je je telefoon laten matchen met je outfit of je eigen stijl benadrukken. Of je nu kiest voor een opvallend design of iets subtielers, met een hoesje kun je eenvoudig van look wisselen.

Kies het ideale Oppo A18 hoesje

Wil je jouw Oppo A18 zowel qua uitstraling als bescherming verbeteren? Dan is een goed passend telefoonhoesje precies wat je nodig hebt! Er zijn verschillende soorten telefoonhoesjes beschikbaar. Een backcover beschermt de zijkanten en achterkant van je toestel. Een groot voordeel hiervan is dat het weinig volume toevoegt, waardoor je telefoon gemakkelijk in je zak past. Hoewel deze hoesjes vaak verhoogde randen hebben, blijft het scherm van je Oppo A18 onbeschermd. Ons advies? Combineer een backcover met een screenprotector voor volledige bescherming. Een bookcase is ook een populaire keuze. Dankzij de voorflap biedt een bookcase volledige bescherming rondom je Oppo A18. Daarnaast hebben veel bookcases ruimte voor pasjes en kunnen sommige modellen worden omgevouwen tot een standaard voor handsfree gebruik, ideaal voor het kijken van video's.

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl staat kwaliteit voorop. We streven ernaar om producten van de hoogste kwaliteit te leveren, zodat je smartphone optimaal beschermd is. Daarnaast hechten wij veel waarde aan goede service; daarom rekenen wij geen verzend- of transactiekosten. Als je voor 21:00 uur bestelt en betaalt, wordt je Oppo A18 hoesje dezelfde dag nog verzonden.

Ontdek bij Smartphonehoesjes.nl een uitgebreide selectie aan accessoires om je Oppo A18 compleet te maken. Naast hoesjes bieden we een breed scala aan producten van diverse merken, waardoor je het maximale uit je telefoon kunt halen.