Winkelwagen

Samsung Galaxy Fame

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Samsung Galaxy Fame hoesjes ✔ Altijd gratis verzending ✔ Snel geleverd ✔ Veilig en achteraf betalen.


Een hoesje voor uw Samsung Galaxy Fame

Begin 2013 kondigde Samsung de Samsung Galaxy Fame aan. De Galaxy Fame is een eenvoudige budget smartphone met een 3.5 inch beeldscherm, een 1 Ghz processor en een 5 megapixel camera. Als u wilt voorkomen dat deze telefoon schade oploopt kiest u voor een Samsung Galaxy Fame hoesje.


Bescherm uw telefoon

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zonder Samsung Galaxy Fame hoesje kan uw telefoon lelijke averij oplopen als u er te lang mee in de regen loopt of er een glas drinken overheen morst. Een Samsung Galaxy Fame hoesje beschermt de telefoon tegen vochtschade, waardoor uw telefoon veel langer meegaat.

Niemand zit te wachten op een total loss telefoon. Toch is de kans hierop zonder Samsung Galaxy Fame hoesje aanzienlijk. Als u de telefoon per ongeluk uit uw handen laat glippen of hem ergens tegen aan stoot is de kans op blijvende schade aan het systeem levensgroot. Kies daarom voor een Samsung Galaxy Fame hoesje. Deze beschermt het toestel tegen de klappen die hij in het dagelijks gebruik kan oplopen. Met een Samsung Galaxy Fame hoesje gaat uw telefoon dus veel langer mee.


Voorkom ontsierende krassen

Met een Samsung Galaxy Fame hoesje is uw telefoon niet enkel optimaal beschermd tegen systeemschade, een hoesje voorkomt bovendien ontsierende gebruikssporen. Met een Samsung Galaxy Fame hoesje beschermt u de telefoon tegen:

  • Barsten in het scherm
  • Stof en vuil achter het scherm en in de camera
  • Krasjes op het scherm en de behuizing

Met een Samsung Galaxy Fame hoesje blijft uw telefoon er dus langer als nieuw uitzien.

Het grootste aanbod

Met een Samsung Galaxy Fame hoesje geeft u uw telefoon het uiterlijk dat helemaal bij ú past. Een telefoon is toch een persoonlijk bezit dat qua uiterlijk overeen moet komen met de stijl van de gebruiker? Dat kan met een Samsung Galaxy Fame hoesje van smartphonehoesjes.nl. Door het ruime aanbod op de site vindt u hier altijd hoesjes die helemaal bij uw stijl aansluiten. Of u nu houdt van sober en zakelijk of juist liever een vrolijk, gekleurd en extravagant hoesje wilt, u vindt bij altijd het ideale Samsung Galaxy Fame hoesje van uw keuze.

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Samsung Galaxy Fame hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Samsung Galaxy Fame hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Samsung Galaxy Fame accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Samsung Galaxy S4 hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy S3 Mini hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy Note 5 hoesjes