Winkelwagen

Sony Xperia Z1 Compact

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Sony Xperia Z1 Compact hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snelle levering ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw Sony Xperia Z1 Compact

De Sony Xperia Z1 Compact is, de naam zegt het al, de compacte variant van de bekende Xperia Z1. Met zijn 4.3 inch scherm is het echter nog altijd geen kleine telefoon. De Z1 Compact is voorzien van bijna dezelfde indrukwekkende specificaties als de Z1, waarbij vooral de 20.7 megapixel camera en de 2.2 ghz quad-core processor opvallen. Met een Sony Xperia Z1 Compact hoesje beschermt u dit toestel tegen schade.


De beste bescherming

Stelt u zich eens voor, u hebt net die prachtige Sony Xperia Z1 Compact aangeschaft en geniet met volle teugen van de snelle prestaties en het flitsende design. Dan laat u hem per ongeluk uit uw vingers glippen en valt hij met een harde klap op de grond. Zonder de bescherming van een Sony Xperia Z1 Compact hoesje kan dit zomaar het einde van uw toestel betekenen. Het systeem kan op tilt slaan of het scherm kan dienst weigeren.

Voorkom dit soort schade met een Sony Xperia Z1 Compact hoesje. Deze zit als een tweede, dikke, huid om uw toestel en vangt bij een val de hardste klappen op. Met een hoesje om uw Sony Xperia Z1 Compact kunt u dus rustig blijven doorademen als u het toestel per ongeluk laat vallen.


Langer mooi

De Z1 Compact valt op door zijn strakke design, u wilt dan uiteraard voorkomen dat dit binnen no-time onder de krassen zit, of dat de randjes van het toestel lelijk afkalven. Met een Sony Xperia Z1 Compact hoesje blijft uw toestel er langer mooi uitzien. De randjes blijven heel en ook het scherm zal minder snel krassen. Indien u een Sony Xperia Z1 Compact hoesje aanschaft dat het scherm (deels) open laat, is het verstandig om ook voor een screenprotector te zorgen. Met deze doorzichtige folie, die heel eenvoudig over het scherm is heen te plakken, houdt u uw touchscreen krasvrij.


Een geschikt hoesje voor iedereen

Met een hoesje om uw Sony Xperia Z1 Compact kunt u uw toestel een geheel eigen uiterlijk geven. Of u nu houdt van vrolijk gekleurde hoesjes, design of liever gaat voor een chique flipcase, door het ruime aanbod van Smartphonehoesjes.nl vindt u altijd een Sony Xperia Z1 Compact hoesje dat helemaal bij u past.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Sony Xperia Z1 Compact hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Sony Xperia Z1 Compact hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Sony Xperia Z1 Compact accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.
 

Bekijk de Sony Xperia Z1 hoesjes
Bekijk de Sony Xperia Z hoesjes
Bekijk de Sony Xperia XZs hoesjes