iPad 3 hoesjes

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u een iPad 3 hoes die aan uw wensen voldoet ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snelle levering ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.

 

Een hoes voor uw iPad 3

De iPad 3 is een geweldige tablet die is voorzien van een prachtig 9.7 inch Retina beeldscherm en een iSight camera waarmee u in Full-HD kunt filmen. Om deze uitmuntende tablet goed te beschermen, zorgt u voor een beschermende iPad 3 hoes.

 

Voorkom schade

Door alle moderne techniek die erin is verwerkt, is de iPad 3 een relatief kwetsbare tablet. Eén val of stoot kan al leiden tot een haperend systeem. In het ergste geval kan een klap zelfs leiden tot een total-loss. Het is daarom van groot belang om te zorgen voor een beschermende hoes voor de iPad 3. Deze zit strak om uw tablet, waardoor hij bij een onverhoedse klap veel minder snel dienst zal gaan weigeren. Een iPad 3 hoes is een investering die u met gemakt terugverdient.

Met een hoes om uw iPad 3 voorkomt u bovendien schade door weersomstandigheden. Zo beschermt een hoes uw tablet tegen oververhitting als u hem langdurig in de zon laat liggen. Ook regenwater krijgt geen kans om uw tablet te deren, want een iPad 3 hoes zorgt ervoor dat vocht veel minder snel het kwetsbare systeem binnen sijpelt.

 

Langer als nieuw

Het oog wil natuurlijk ook wat. De iPad 3 wordt, eigenlijk zoals alle producten van Apple, geroemd om zijn fraaie design. Het zou dan natuurlijk heel spijtig zijn als hij binnen de kortste keren onder de ontsierende gebruikssporen komt te zitten. Met een iPad 3 hoes houdt u uw tablet langer mooi. Met een hoes voorkomt u namelijk:

  • Ontsierende krasjes en barstjes in de behuizing
  • Barsten in het scherm
  • Krassen op het scherm

Met een iPad 3 hoes blijft uw kostbare tablet er langer als nieuw uitzien, zodat u langer jaloerse blikken van anderen kunt blijven oogsten.

 

Een fraai uiterlijk

U stelt uw tablet helemaal in op de manier die u wenst. U zorgt voor de juiste apps, achtergrondkleuren en andere instellingen. Waarom zou u dan ook niet het uiterlijk van uw iPad customizen? Met een iPad 3 hoes kunt u uw tablet een uiterlijk geven dat bij uw eigen stijl past. Of u nu houdt van strak design, sobere kleuren of juist voor extravagante prints en felle kleuren; u vindt altijd een iPad 3 hoes die volledige aan uw wensen voldoet.

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw tablet zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw iPad 3 hoes wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw tablethoezen en telefoonhoesjes. U kunt behalve een iPad 3 hoes ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van telefoonmerken maar ook een breed scala aan iPad 3 accessoires.
Alle hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de iPad Air 10.5 hoezen
Bekijk de iPad 4 hoezen
Bekijk de iPad 10.2 (2020) hoezen


Gelukt!

Nu mis je niks meer!

Gebruik de code NBI5 in je winkelwagen en ontvang 5% korting op je volgende bestelling.

5% korting?

Schrijf je nu in en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!