iPad 4 hoesjes

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u de iPad 4 hoes die aan uw wensen voldoet ✔ Atlijd gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.

 

Een hoes voor uw iPad 4

De iPad 4 is de opvolger van de populaire iPad 3. Deze tablet verschilt niet heel veel van zijn voorganger, maar hij is wel uitgerust met een HD 720p frontcamera en een snellere A6X processor. Indien u zo lang mogelijk wenst te genieten van deze fraaie tablet, kiest u voor een beschermende iPad 4 hoes.

 

Bescherming tegen vallen en stoten

U moet er toch niet aan denken dat u uw tablet per ongeluk uit uw handen laat vallen en hij met een harde klap op de vloer terechtkomt? Zonder de bescherming van een hoes kan dit het einde van uw tablet betekenen. Door alle moderne techniek die in de iPad 4 is verwerkt, kan hij snel stuk gaan. Het is daarom verstandig om te zorgen voor een stevige beschermhoes om uw iPad 4. Deze vangt bij vallen en stoten de hardste klappen op, zodat u niet gauw met een kapotte tablet komt te zitten.

 

Zorgeloos gebruik maken van uw tablet

U wilt uw tablet toch overal zorgeloos kunnen gebruiken? Niet alleen in huis, maar ook in de tuin en op vakantie. Gebruik in de buitenlucht brengt echter extra risico’s met zich mee. De tablet kan oververhit raken als hij te lang in de brandende zon ligt en hij kan kapot gaan als hij natregent. Kies daarom voor een iPad 4 hoes. Deze zorgt ervoor dat uw iPad niet oververhit zal raken door de zon en hij beter is beschermd tegen een regenbui.

De hoes zorgt ervoor dat vocht geen kans krijgt om via de diverse ingangen van de tablet in het systeem te kruipen. Een iPad 4 hoes is dus niet alleen handig tegen de regen, maar komt ook goed van pas als u per ongeluk een glas drinken over uw iPad laat vallen.

 

De beste bediening

Met een iPad 4 hoes kunt u de tablet op verschillende manieren neerzetten. Hierdoor bepaalt u zelf hoe u uw iPad het liefst wilt bedienen. Verticaal of horizontaal, liggen, staand of schuin; ú kunt kiezen hoe u de tablet positioneert.

 

Een fraaie hoes voor uw tablet

Een iPad 4 hoes biedt uw tablet niet alleen de nodige bescherming, maar zorgt er eveneens voor dat uw iPad een fraai uiterlijk krijgt. Door het ruime aanbod aan tablethoezen vindt u gegarandeerd een hoes die precies aan uw wensen voldoet. Kijk snel bij het actuele aanbod en kies vandaag nog de iPad 4 hoes die het best bij u past.

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw tablet zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw iPad 4 hoes wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw tablethoezen en telefoonhoesjes. U kunt behalve een iPad 4 hoes ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van telefoonmerken maar ook een breed scala aan iPad 4 accessoires.
Alle hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de iPad Air hoezen
Bekijk de iPad 3 hoezen
Bekijk de iPad Mini 2 hoezen


Gelukt!

Nu mis je niks meer!

Gebruik de code NBI5 in je winkelwagen en ontvang 5% korting op je volgende bestelling.

5% korting?

Schrijf je nu in en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.