beste draadloze oordopjes

De zes beste draadloze oordopjes voor 2023

Jij bent op zoek naar de beste draadloze oordopjes! Begrijpelijk, want niets is lekkerder dan het luisteren van je favoriete muziek op weg naar school of werk. Met de release van Airpods in 2016 is dit tegenwoordig een stuk makkelijker. Je maakt snel verbinding met je telefoon en het probleem van die vervelende knoop in je oortjes is verleden tijd. Sinds 2016 zijn er binnen no-time veel draadloze oordopjes op de markt gekomen. Het kopen van de juiste draadloze oordopjes is hierdoor lastig geworden. Want wat zijn nou de beste bluetooth oortjes? En waar kan ik deze kopen? Daar geven wij in dit artikel antwoord op!

iMoshion TWS-i2 Earbuds: de beste draadloze oordopjes van dit jaar

Geniet van je favoriete muziek met deze draadloze oordopjes van iMoshion. De batterij gaat maar liefst vier uur mee. Is deze toch op? Dan kan je jouw oordopjes opladen in de draadloze case. Op deze manier kan je binnen 1,5 uur weer vrolijk verder luisteren. De oordopjes verbinden gemakkelijk via Bluetooth 5.1 en hebben een bereik van tien meter. Zo hoef je jouw telefoon niet constant in je broekzak te hebben voor het luisteren naar je muziek.

Daarnaast zorgt het ergonomische design voor comfort en de ideale pasvorm. Dit is erg prettig voor de mensen die muziek luisteren tijdens het sporten. De oortjes blijven door het design namelijk erg goed zitten. Bij fysieke activiteiten kan je de oortjes dus gewoon blijven gebruiken. Ook qua prijs behoren deze bluetooth oortjes tot de toppers. Met een prijs van €29,95 zijn ze, in vergelijking met zijn concurrenten, een koopje. En dit terwijl ze qua prestatie echt niet onderdoen voor de duurdere oortjes. Hierdoor behoren deze oortjes van iMoshion tot de beste draadloze oordopjes voor 2023!

Lenovo HT10 True Wireless Bluetooth Earbuds: de draadloze oordopjes met extra bass

De oordopjes van Lenovo behoren ook tot de toppers voor 2023. Na het verbinden van deze draadloze oordopjes met je telefoon kan je acht uur lang muziek luisteren. Daarnaast zorgt de draadloze case ervoor dat je de oortjes onderweg kan opladen. Voor een extra ervaring heeft Lenovo een nieuwe functie toegevoegd; de extra bass-modus. Deze is te activeren door drie keer op het rechteroortje te drukken. De bass van de muziek wordt benadrukt en is hierdoor beter te horen. Ideaal voor mensen die luisteren naar bijvoorbeeld techno. Op deze manier geniet je optimaal van het beste geluid. Met een prijs van €79,95 zijn deze draadloze oordopjes ook nog goed betaalbaar.



Urbanista Berlin draadloze oordopjes: de draadloze oordopjes met koord

De bluetooth oortjes van Urbanista zijn bijzonder in dit lijstje. Deze oordopjes beschikken namelijk over een koord tussen de twee oortjes in. Dit koord zit om je nek en zorgt ervoor dat je de oortjes minder makkelijk verliest. De oordopjes maken gebruik van Bluetooth 4.0 en zijn te gebruiken op zowel IOS als Android. Het opladen van de oortjes duurt ongeveer 1,5 uur. Daarna is het mogelijk ruim vier uur te genieten van je favoriete muziek of te bellen met een vriend of vriendin. In de koord is namelijk een microfoon verwerkt, waardoor je makkelijk kan bellen met de telefoon in je broekzak. De draadloze oordopjes van Urbanista zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en zijn te koop vanaf €39,95.   



Nokia Noise Cancelling Earbuds - BH-805: draadloze oordopjes met noise-cancelling

In juli 2021 lanceerde Nokia deze nieuwe draadloze oordopjes. Deze oortjes werken op Bluetooth 5.0 en beschikken over noise-cancelling. Dit betekent dat omgevingsgeluiden en ruis worden geblokkeerd. Ideaal voor drukke plekken, zoals het station of het vliegtuig. Op deze manier kan je namelijk beter van je muziek genieten. Nokia houdt met zijn oordopjes ook rekening met de grootte van het oor. De draadloze oordopjes worden geleverd met drie sets eargels. Hierdoor past het oordopje perfect in ieders oor. Met een prijs van €149 behoren de earbuds van Nokia wel tot de duurdere bluetooth oortjes. 



Nothing Ear 1: de eerste draadloze oordopjes met een doorzichtige case

De meest opvallende draadloze oordopjes in dit rijtje zijn de Nothing Ear 1. Het design van de oortjes is doorzichtig. Hierdoor zie je de binnenkant van het oortje zitten. Een uniek design voor oordopjes dat wij nog niet eerder hebben gezien. De oordopjes werken op Bluetooth 5.2 en beschikken over active noise cancelling. Op deze manier worden omgevingsgeluiden weggefilterd en luister je ongestoord naar je favoriete artiesten. Ze worden geleverd met verschillende gels. Daardoor sluiten de oortjes goed in je oor en blijven ze goed zitten. Sporten is dus ook mogelijk met deze oortjes! De Nothing Ear 1 draadloze oordopjes zijn verkrijgbaar vanaf €99,95. 



Apple AirPods 3e generatie: de nieuwe draadloze oordopjes van Apple

De AirPods van Apple behoren ook nog steeds tot de beste draadloze oordopjes. Je verbindt de oortjes snel met je smartphone. Na het verbinden is het mogelijk vijf uur lang naar je favoriete muziek te luisteren. Als ze leeg zijn kan je deze makkelijk weer opladen via de draadloze case. Daarnaast is het mogelijk Siri met je stem te bedienen. Dit is een groot voordeel ten opzichte van de Airpods 1. Een groot nadeel van deze bluetooth is dat je een Apple-product nodig hebt voor optimaal gebruik. Sommige functionaliteiten vallen weg als je de AirPods verbindt met een Android-product. Daarom is de prijs van €175+ erg veel geld als je geen Iphone, MacBook of Ipad hebt. Heb je wel een Apple-product? Dan zijn dit fijne en goede oortjes voor dagelijks gebruik. Om lang te kunnen genieten van de AirPods is het handig deze te beschermen met een AirPods case van Smartphonehoesjes.nl! 



Bovenstaande oortjes behoren tot de beste draadloze oordopjes. Hopelijk hebben we je kunnen helpen bij het uitkiezen van jouw nieuwe draadloze oordopjes. Belangrijk bij het gebruiken van oordopjes is om de case goed te beschermen. Ben jij op zoek naar een leuke bescherming voor je oortjes? Neem dan zeker een kijkje en geef je draadloze oordopjes een nieuwe look met een case!