Beste iPhone 11 hoesjes voor jouw toestel

Beste iPhone 11 hoesje voor jouw toestel

De iPhone 11 is al een tijdje op de markt, maar nog steeds razend populair. Ben jij een van de gelukkige die in het bezit is van dit prachtige toestel en op zoek naar een goed hoesje? Dan ben je bij Smartphonehoesjes.nl aan het goede adres. Hier vind je honderden hoesjes voor je iPhone 11, iPhone 11 Pro en de iPhone Pro Max. 

De beste iphone hoesjes voor iedereen 

Wij bieden honderden hoesjes aan voor de iPhone 11 (en ook andere iPhones). Als je het aanbod te groot vindt, kun je de filters gebruiken. Een van onze filters is voor het materiaal. 

  • Echt leder: het fijne van een echt lederen hoesje is dat het lang meegaat, omdat leer zeer stevig is. Het ligt fijn in de hand en zal daardoor minder snel uit je handen glijden. Een nadeel is dat het van dierlijk materiaal is gemaakt. 
  • Kunstleder: dit is een vegan optie met dezelfde voordelen als echt leder. Beter voor onze aarde, maar de uitstraling is iets minder premium. 
    Kunststof: dit is een ontzettend sterk materiaal, dat veel klappen op kan vangen. Veel van onze covers met kunststof hebben allerlei bijzondere of stijlvolle designs. Zo kun je jouw iPhone 11 hoesje onderdeel maken van je outfit. 
  • Siliconen en TPU: dit zijn flexibele hoesjes van sterk materiaal. Siliconen is schokabsorberend en ligt goed in de hand. Veel van deze hoesjes hebben leuke en fashionable designs. Zo is je telefoon goed beschermd én ziet ie er tof uit!
  • Kunststof: harde hoesjes van zeer sterk materiaal. Kunststof hoesjes zitten strak om je toestel heen, waardoor je iPhone 11 goed beschermd wordt. Het leuke van deze hoesjes is dat ze in tal van mooie designs en opdrukken komen, je hebt dus volop keuze. Het nadeel is dat je scherm niet beschermd is, dus wij raden je aan om ook kijken naar een screenprotector

Spreekt een van deze materialen je aan? Dat helpt met het zoeken! Gebruik de filter bij je zoekopdracht. Zo kun je sneller iets vinden dat bij jou past of klik op dikgedrukte woorden hierboven.

 

 

De beste iphone hoesje tegen vallen

Wij bieden hoesjes aan voor iedereen die zijn of haar kostbare iPhone 11 regelmatig op de stenen of plavuizen laat vallen. Of van de tafel laat kletteren. De bescherming van je telefoon tegen vallen, noemen wij (extreme) valbescherming. Dit is gemaakt voor jonge kinderen, mensen die veel buiten werken en de klunzen onder ons. Het beste iPhone hoesje tegen vallen is de UAG met een valbescherming van 5 meter hoog. Deze kun je van de eerste verdieping van je huis laten vallen! Ontzettend sterk. Een andere optie, die ervoor zorgt dat je iphone 11 van de tafel mag vallen, is die met een valbescherming van 2 meter. Bijna net zo sterk, maar vaak met meer aantrekkelijke designs. Die van Selencia zijn ontzettend mooi! Goed beschermd én een verlenging van je outfit. 

De beste iphone 11 pro hoesje

De Iphone 11 Pro (Max) heeft een groter formaat dan de standaard iPhone 11. Als je kleinere handen hebt, is de kans groter dat je deze laat vallen. De iPhone 11 Pro (max) vraagt daarom om betere houvast. Wij raden je daarom aan om een siliconen of lederen hoesje te nemen. Deze vallen minder snel uit je hand, omdat je betere grip hebt. Een andere optie is een smartphonehoesje met PopSocket. De PopSocket geeft je nóg meer grip, ziet er tof uit en je kunt er uren mee spelen. 

 

 

Nog meer goede iPhone 11 hoesjes

Wij jij liever concreet advies? Bekijk deze zes toppers dan eens. Dit zijn de meest populaire, sterke en leuke hoesjes die wij aanbieden. Of maak je eigen iPhone 11 hoesje met bijvoorbeeld een leuke foto van je hond!