BFF hoesjes

 BFF hoesjes: smartphonehoesjes voor jou en je beste vriendin(nen)

Met BFF hoesjes kun je aan iedereen laten zien dat jij en je bestie(s) best friends forever zijn. Je telefoon heb je toch altijd al bij je! En met een matchend hoesje laat jij aan de wereld zien wie jouw BFF is. Lees hier alles over BFF hoesjes voor 3 of 2 vriendinnen. Of 4, 5, 6. Wat jij en je besties maar willen.

BFF hoesjes: must have!

De leukste BFF hoesjes zijn natuurlijk hoesjes met een foto waar jullie samen op staan. Dit werkt voor BFF hoesjes voor 2 personen, maar ook voor 3 personen. Makkelijk te vermenigvuldigen! Smartphonehoesjes.nl heeft voor bijna alle populaire telefoons transparante hoesjes waar je een leuk fotootje in kunt doen. Officieel is het een hoesje voor je pinpas, maar we zien dat iedereen dit hoesje koopt om een kleine foto in te doen. Zo draag je je BFF’s altijd bij je en kun je afwisselen met verschillende foto's van jullie. Shop dus een transparant hoesje met kaarthouder en stop er een gave foto in! 

 

 

Of doe dit voor je best friends hoesje

Dit is de allerleukste manier om met je BFF een hoesje te delen: ontwerp je eigen hoesje! Met onze ontwerptool kun je foto’s, tekst en andere designs toevoegen. Je stelt zo je eigen hoesje samen voor jezelf en je BFF. We bieden deze hoesjes met foto voor alle toestellen aan. Je hoeft dus niet per se dezelfde telefoon te hebben om hetzelfde hoesje te maken.

Kies voor een groepsfoto, een leuke selfie van jullie samen of maak een uniek ontwerp met jullie namen of favoriete slogan. Helemaal persoonlijk, uniek en super leuk!

 

 

BFF hoesjes voor 3 of 2 vriendinnen

Een andere toffe manier om aan iedereen te laten zien dat jullie beste vriendinnen zijn, is het met hetzelfde hoesje. En wat is een beter teken voor jullie vriendschap dan hoesjes met allemaal hartjes erop? Bekijk deze vijf mooie designs en bestel deze BFF hoesjes voor 2 voor jou en je bestie! 

Nog meer BFF hoesjes

Hetzelfde hoesje, maar zonder foto? Wat dacht je van deze stoere, bijdehante hoesjes. Laat zien waar jullie samen voor staan en wat jullie belangrijk vinden. Spreken jullie vloeiend sarcasme, is jullie stopwoordje nevermind of schelden jullie de hele dag met het woord f*ck? Dan zijn deze hoesjes echt wat voor jou en je best friends. Ook ideaal als BFF hoesjes voor 3.

Als je jouw eigen hoesje maakt, vergeet hem dan niet te delen op social media. Tag @smartphonehoesjes.nl en wie weet zie je jouw hoesje terug op onze Instagram. Extra leuk als je die samen maakt met je BFF’s.